به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوانبه احتمال زیاد شما در طول زندگیتان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سالهای سال، سیر به عنوان نوعی ماده غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن استفاده کردهاند.
در زمانهای پیشتر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونتها و ضعفهای جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده میشده است.
از طرف دیگر، عسل مادهای معجزهآسا تلقی میشود و خواص دارویی، درمانی و خوراکی بسیاری دارد که مصرف آن تاثیرات مثبتی بر قسمتهای مختلف بدن دارد. حال از ترکیب این دو ماده مفید چه به دست میآید و چه فوایدی ممکن است داشته باشد؟
برای این کار به یک لیوان عسل خالص و 24 حبه سیر پوست کنده نیاز دارید. در لیوان حبه سیرها را قرار دهید و عسل را روی آن بریزید و چند روز آن را به همان حالت بگذارید. سپس، آن را به مدت یک سال یا کمی بیشتر در یخچال نهگداری کنید و از یک قاشق چایخوری از آن به مدت 7 روز با شکمی خالی استفاده کنید.
از جمله فواید این ترکیب میتوان به برطرف کردن عفونتها، سرماخوردگی، سرفه، تب، خراشها و زخمها اشاره کرد.