خط رسانهای حامی فتنه و روز قدس 88 همواره موضوع حمایت ایران از محور مقاومت و مبارزه با تروریستهای تکفیری در سوریه و عراق را زیر سؤال برده و مدعی بودند که راه حل موضوع سوریه، دیپلماسی و مذاکره است. ناکامی آمریکا پس از لشکرکشی به منطقه در سالهای گذشته از جمله در جنگهای عراق و افغانستان، واشنگتن و شرکای اروپایی را به جنگ نیابتی در ابعادی گستردهتر واداشت. بازوهای این جنگ نیابتی در داخل ایران، شبکه فتنهای بود که در سالهای ۷۸ و ۸۸ خیانتهای متعدد خود را آشکار کرد.
یکی از مصادیق این خیانت، روز قدس سال ۸۸ بود. در این روز اتفاقات قابل تأملی رخ داد. اتفاقات این روز و واکنش دشمنان ملت ایران به این اتفاق، هم ماهیت اصلی آشوب نیابتی ۸۸ را آشکار کرد و هم ارتباط فتنه و تحریمهای ضد ایرانی را نشان داد.
رونمایی از شعار نه غزه نه لبنان در تلآویو
یک روز پیش از راهپیمایی سراسری روز قدس و درحالیکه حدود ۳ ماه از شروع فتنه به بهانه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری میگذشت، وبسایت رسمی وزارت خارجه رژیم کودک کش اسرائیل از شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» رونمایی کرد.
پسازآن در روز قدس عدهای از فتنه گران که همزمان با راهپیمایی به روزهخواری نیز مشغول بودند، شعار دیکته شده از سوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را سر دادند.
اینجا بود که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر فعلی رژیم صهیونیستی، جنبش سبز را سرمایه بزرگ اسرائیل خواند و «شیمون پرز» رئیسجمهور وقت رژیم صهیونیستی گفت: «جنگ با ایران از داخل مرزهای این کشور آغاز میشود و سبزها به نیابت از ما با جمهوری اسلامی میجنگند».
گرای تحریمها
پس از حضور فتنه گران در روز قدس ۸۸، «رابرت گیتس» رئیس اسبق سیا و از مدیران ارشد اطلاعاتی آمریکا در مصاحبه با CNN با ذوقزدگی به این مسئله اشاره کرد و گفت:
«در حال حاضر به دلیل شکافهای عمیق در ایران، تحریم اثرگذارتر از گذشته است. ما در حال حاضر شکافهایی را در ایران شاهدیم که در ۳۰ سال گذشته بیسابقه است. معترضان به جای پیگیری رأی خود، برخی سیاستهای کلی جمهوری اسلامی را هدف گرفتهاند».
روزنامه لسآنجلس تایمز نیز چند روز پس از راهپیمایی روز قدس ۸۸ نوشت:
«برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون و جنبش سبز از فشار غرب راضی است...با تشدید فشارها میتوان امیدوار به عمیقتر شدن شکافها بود».